Deep PEAT 4

Deep PEAT 4

DP-4
DP-4 er det fjerde nivået av Deep PEAT. Deep PEAT (DP-2) var en skiftende oppmerksomhet mellom tanker og følelser; Deep PEAT 3 (eller DP-3) var basert på den skiftende oppmerksomhet mellom to polariserte terminaler og konfrontasjon av de 4 elementene de består av.

DP-4 er en perfeksjonert prosedyre av DP-3. Den ligner DP-3, men med noen viktige forskjeller. Vi engasjerer høyre og venstre hjernehalvdel.

Verdien av denne metoden gir oss mulighet til bevisst og med intensjon, å oppnå nøytralisering av et valgt par polariteter ved å bruke den energetiske polariteten i den menneskelige hjernen og å fjerne elementene paret består av.

Det er vanskelig å beskrive hvor enkel metoden er, og hvilken effekt den har for klienten. Faktum er at den har potensialet til å nøytralisere et hvilket som helst traume, ubehagelig opplevelse, tanke, enhver polaritet/dualitet/splittelse, på normalt ikke mer enn 20 minutter.
Tenk deg resultatet hvis du fjerner spenningen mellom MÅ være i fortiden (i et traume) og MÅ være i fremtiden for å planlegge. Da er du jo HER og NÅ.

Når vi tar bort spenningen mellom dualiteter:

Når vi fjerner negativ energi mellom to polaritetene, nærmer de seg hverandre magnetisk, fordi de er èn, grensene deres forsvinner og de smelter sammen til de blir ett.

Det høyeste resultat, er friheten til å velge polariteter.
Ikke fordi du MÅ, men fordi du har frihet til å.

%d bloggere liker dette: